blog 3x zichtbaar jessica

3 redenen om een start te maken met social media

Gebruik social media om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

3 redenen om een start te maken met social media

Heb jij social media onder controle?

Plaats jij regelmatig en consequent berichten op social media? Het bijhouden van social media en het plaatsen van berichten is een continue proces die aandacht nodig heeft om jouw bedrijf online een podium te geven.

Om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren en te vergroten is social media een belangrijk communicatie tool.

Hieronder 3 redenen om te starten met social media voor jouw onderneming:

  1. Meer bezoekers en potentiële klanten genereren naar jouw website of webwinkel want als ondernemer wil je gezien en gevonden worden. Jouw bedrijf in the spotlights op social media.
  2. Zichtbaarheid van jouw producten of diensten vergroten, hierdoor geef je aandacht aan jouw bedrijf. Be That Top of Mind.
  3. Door het gebruik van creatieve content creëer je de verbinding met jouw volgers en het bereik wordt hoger. Beter een bericht die inhoudelijk waardevol en krachtig is dan klakkeloos maar wat plaatsen. Wees uniek.

Het is een gegeven dat social media veel tijd vergt en het onderhouden ervan. Je zit al een half uur te scrollen en een bericht heb je nog niet geplaatst want inspiratie ontbreekt. Maar je wilt graag online zichtbaar zijn met jouw bedrijf en je hunkert naar focus en structuur.

En dan hak je de knoop door en wil je gaan starten met social media. Het liefst zo snel mogelijk om nog meer knopen door te hakken. Dat kan!

Want kies je voor ons totaalpakket dan plannen wij een afspraak in, zorgen wij voor een goede kop koffie en gaan wij samen een start maken om jouw bedrijf online tot een beginnend succes te maken.

Ons team van 3 professionals biedt een totaalpakket met bedrijfsfotografie, een professioneel Linkedin profiel en social media posts voor Facebook en Instagram.