Meer over onze LinkedIn expert Jolanda

(©)1800px Jolanda Pranger-113

Ik ben Jolanda Pranger van Jolanda Pranger – Training & Coaching.
Mijn liefde voor LinkedIn is ontstaan vanuit de arbeidsbemiddeling. Door mijn werkzaamheden gericht op werving & selectie gebruik ik dit platform al jaren. Inmiddels ben ik actief op het gebied van loopbaanadvies, sollicitatietraining en dus LinkedIn profieltraining. 
De afgelopen jaren ben ik steeds meer mensen wegwijs gaan maken ogv LinkedIn.
Dit heeft er in geresulteerd dat ik nu ondernemers, professionals en werkzoekenden leer om LinkedIn zo optimaal mogelijk in te zetten.
Het doel hierbij is dat potentiële klanten je kunnen vinden en dat je benaderd wordt voor je product of dienst. Met een goed profiel ben je goed zichtbaar en vindbaar, word je als expert gezien en kun je nog meer netwerken.
Wanneer je gebruik maakt van de opties die er zijn, de juiste begrippen gebruikt en regelmatig actief bent kun je hier al snel profijt van hebben.
Ik leer je alles over je persoonlijke profiel en indien nodig over je bedrijfspagina.  
In een 1 op 1 sessie gaan we aan de slag en met tips en aandachtspunten ga je weer naar buiten.
Uiteraard blijf ik je daarna ook volgen met ‘nazorg’ en maak je deel uit van het grote netwerk van de ondernemers van 3xzichtbaar.

LinkedIn heeft heel veel mogelijkheden. Wil je echt alles weten en nóg meer opties inzetten?
Of wil je met een een team een LinkedIn training volgen?
Kijk dan eens op mijn website of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

jolanda@3xzichtbaar.nl
06 – 39 75 31 13 
https://jolandapranger.nl 

LinkedIn

99
  • profielcheck
  • bestaand profiel aanpassen (of een nieuw profiel aanmaken)
  • aanmaken of aanpassen bedrijfspagina
  • vindbaar en zichtbaar met je dienst of product

Ervaringen van anderen

Ik heb de workshop LinkedIn bij Jolanda gevolgd en wat heb ik veel van haar geleerd. Veel tips en een duidelijke uitleg. Door het toepassen van haar praktische tips en adviezen is mijn LinkedIn helemaal up to date. Jolanda weet echt waar ze over praat en heeft alle kennis paraat. Een echte aanrader!
Review voor Jolanda Pranger
Angelique Knook
Get in Balance
Ik kwam de dames van 3xzichtbaar tegen op het internet, dus het zichtbaar maken van hun eigen bedrijf werkt prima. Jolanda heeft me prima geholpen met een aangescherpt LinkedIn profiel. Mijn bureau Bloei Marketing richt zich op de zakelijke doelgroep en derhalve waren de tips en tricks van Jolanda voor mij erg nuttig. Snel en helder hebben we de puntjes op de i gezet.
Jeroen Kaptein
Bloei Marketing